News

RECYCLE BINS

Poštovani,

Imali ste priliku do sada da dobro upoznate procedure funkcionisanja objekta SIRIUS. Za one koji znaju – podsetnik, za one koji ne znaju – obaveštenje: SIRIUS ima organizovano odnošenje reciklažnog otpada. Razdvajaju se papir, karton, plastika, staklo i metal.

Osim što je šteta je da se u smeće baca ono što može da bude resurs, nepotrebno se opterećuju deponije (a čak i do 60% smeća koje završi na deponiji može da se reciklira!), dok mi imamo postrojenja za reciklažu koja se ne iskorišćavaju koliko bi mogla.

U toku prošle godine SIRIUS je reciklirao preko tri tone otpada, uglavnom papira i kartona, manje plastike i nešto malo stakla.

Vaše uključenje u proces reciklaže na objektu, koji se trudi da doprinosi čuvanju prirodnog okruženja, bilo bi dobrodošlo. 

Molimo Vas da, ukoliko imate, gore nabrojane vrste smeća ne bacate u spoljne kontejnere, nego da ih uredno razdvojene, a plastiku, staklo i metal (svaku vrstu ponaosob) spakovane u vreće za smeće, odlažete u kontejnere za reciklažu. Oni se nalaze u našoj smećari u objektu A (ključ kod obezbeđenja na Info pultu). 

Za sve ostale potrebne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Hvala!

Srdačno, 
Vaš SIRIUS